Loading...
Team2018-10-01T13:09:56+00:00

TEAM

Jean-Paul Schreurs
Mario de Roo
Loek Worm

JEAN-PAUL SCHREURS

STRATEGISCH COMMERCIEEL CONSULTANT & ASSOCIATE PARTNER

Ik ben:
Jean-Paul Schreurs, founder van Joint Partners in Sales.

Mijn achtergrond:
Ik ben ruim 23 jaar werkzaam in de zakelijke dienstverlening, waarvan de laatste tien jaar onder andere als Directeur Strategische Accounts in de top van het Nederlandse bedrijfsleven. In deze rol help ik organisaties met het vertalen van strategische vraagstukken naar integrale en direct toepasbare oplossingen op het gebied van talent- en leiderschapsontwikkeling. In de verschillende rollen die ik onder andere als lijnmanager bekleedde, werd ik gewaardeerd doordat ik van buiten naar binnen denk, me met de klant verbind en bovenal: doordat ik het belang van de klant centraal stel.

Mijn kracht:
Ik kan verkopen zonder te verkopen. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen kom ik snel tot een integrale kernoplossing. Mijn jarenlange ervaring in het vak heeft me een sterk strategisch inzicht en analytisch vermogen opgeleverd, die ik met alle liefde inzet voor mijn klanten. Ik kan met kennis van zaken, vertrouwen en empathie mensen (ver)binden en daardoor komen tot excellente verkoopresultaten.

JOOST VAN ROIJEN

ASSOCIATE PARTNER

Ik ben: 
Joost van Roijen, associate partner bij Joint Partners in Sales.

Mijn achtergrond:
Ik heb na mijn sales- en marketingopleidingen ervaring opgedaan als coach/consultant in het regisseren van verandertrajecten. Naderhand heb ik Business Development gedaan om vanuit diverse programma’s de sales en service naar optimaal niveau te brengen. Training, klanttevredenheid, leadgeneratie en salesconversie stonden centraal. Het afgelopen decennium heb ik als general manager sales ervaren hoe het is om (key) accountmanagers te begeleiden in het succesvol toepassen van consultative selling in langdurige relaties. Het is prachtig om als leidinggevende te midden van je mensen en klanten te staan. Mijn leerervaringen en successen deel ik graag met andere partijen. 

Lopen = leren vallen en opstaan. Rennen = vertrouwen op je eigen kunnen.

Mijn kracht:
Ik maak impact vanuit mijn drijfveer om mensen verder te ontwikkelen in hun talent om zo prestaties te leveren ten gunste van het bedrijf én zijn klanten. Ik geef salesmensen vertrouwen om uit hun comfortzone stappen, omdat daar de groei zit voor lange termijn. Op korte termijn blijf ik scherp op de te realiseren salesresultaten. Ik werk langs de assen van structuur en cultuur. Daarmee zorg ik, als resultaatgericht peoplemanager, dat de uitvoering van salesstrategieën en -processen in balans zijn met houding en gedrag: de mindset om tot echte salesperformance te komen. 

Mijn geloof: als we het lef hebben ons talent te volgen maken we maximaal impact!

MARIO DE ROO

SR. BUSINESS CONSULTANT & ASSOCIATE PARTNER

Ik ben: 
Mario de Roo, associate partner bij Joint Partners in Sales.

Mijn achtergrond:
Ik ben jaren geleden gestart in de sales en marketing, maar maakte al snel de overstap naar het trainen en opleiden van accountmanagers. Eerst werkte ik voor een aantal bureaus om uiteindelijk voor mezelf te beginnen.

Naast mijn werk heb ik studies gevolgd in marketing, bedrijfskunde en psychologie. Mijn werk- en leerervaring zijn sterk met elkaar verbonden en maken me praktisch in de vertaling van business naar gerichte acties op persoonlijk niveau.

Mijn kracht:
Is het verbinden van leerdoelen naar concrete acties. Een leerdoel wordt eerst vertaald naar kennis, vaardigheden en gedrag. Vervolgens worden hier leeractiviteiten aan gekoppeld. Bij het werken aan leerdoelen is de juiste mindset en de bereidheid om uit de comfortzone te stappen essentieel. Het ligt ook in mijn kracht om werknemers hierbij te stimuleren en te faciliteren.

Verder ligt mijn inhoudelijke focus bij de waardepropositie van een organisatie en de bijbehorende inrichting van de salesorganisatie om te komen tot een excellente sales performance.

LOEK WORM

CHIEF EMPOWERMENT BRAINCOMPASS

Ik ben: 
Loek Worm, founder en Chief Empowerment Officer (CEO) van BrainCompass. Partner van Joint Partners in Sales voor het empoweren van professionals via onze neurowetenschappelijk gevalideerde ontwikkelassessment, inclusief unieke DNA-analyse.

Mijn achtergrond:
Als Chief Empowerment Officer met een academisch fundament en sterke interesse in de laatste (neuro)wetenschappelijke inzichten – met de vertaalslag naar én borging in de praktijk – ben ik een uitdagende en vernieuwende gesprekspartner voor directie en HRD-verantwoordelijken. Hierbij zet ik me in voor het ontwikkelen en professionaliseren van Leadership en Talent Development programma’s, het ontwerpen van Learning Journeys en het organiseren van opleidingen en trainingen.

De afgelopen acht jaar ben ik bij ruim vijftig organisaties nauw en vaak langdurig betrokken geweest bij hun ontwikkelvraagstukken. Hierdoor heb ik veel verschillende type organisaties op strategisch en operationeel niveau mogen adviseren.

Mijn kracht:
Met een passie voor het ontwikkelen van professionals en sterk gedreven vanuit de inhoud weet ik snel innovatieve en out-of-the-box oplossingen aan te dragen voor vaak uitdagende of complexe performance management en ontwikkelvraagstukken.

LENNARD STRUIJK

BUSINESS CONSULTANT & ASSOCIATE PARTNER

Ik ben: 
Lennard Struijk, associate partner van Joint Partners in Sales.

Mijn achtergrond:
Al meer dan achttien jaar werk ik als business consultant op het vlak van verandermanagement. De laatste elf jaar werkte ik voor organisatieadviesbureau Voorne Partners. Ik heb verschillende, internationale projecten geleid in diverse sectoren, zoals retail, consumentengoederen en de petrochemische industrie. Ondanks de grote verschillen tussen deze branches heb ik ondervonden dat het opleveren van een succesvol product altijd begint met een goede voorbereiding. 

In de professionele, Franse keuken gebruikt men de term ‘mise en place’ voor het moment dat alle voorbereidingen klaar zijn en alle dingen op hun juiste plek staan. Dit moet gebeuren vóór het restaurant opengaat, zodat de kookprocessen tijdens het spitsuur soepel verlopen. Dit mise en place kan worden toegepast op alle productieprocessen. Als alle voorstadia goed zijn doorlopen, als alles op zijn plek staat, dan zal het productieproces succesvol verlopen.

Mijn kracht:
Door mijn jarenlange ervaring in de supply chain management, verandermanagement en proces- en organisatiemanagement kan ik organisaties eenvoudig helpen met het verbeteren van hun productieprocessen. Mijn aanpak is no-nonsense en met gevoel voor de bedrijfscultuur. Samen bereiden we een effectieve mise en place voor, waardoor uw organisatie succesvoller zal worden.

JESSIKA MONIQUE DE WAIJER

SENIOR COACH EN CHANGE CONSULTANT

Ik ben: 
Jessika Monique de Waijer, oprichter van LaWaaij, en Senior Coach en Change Consultant bij Joint Partner in Sales.

Mijn achtergrond:
Ik ben ruim twintig jaar werkzaam als ondernemer in veel verschillende branches. Ik werk tastbaar, actief en resultaatgericht om veranderingen te begeleiden. De klant centraal stellen en bij elke stap waarde leveren – de agile-waarden – zit in mijn DNA. Doelgericht en met focus op het beoogde resultaat.

Mijn achtergrond als wiskundige geeft mij een analytische blik waardoor ik scherpe vragen stel en cultuurpatronen snel herken. Ik betrek daarbij zowel boven- als onderstroom, het zichtbare en onzichtbare. Ik daag uit, leg veranderpotentieel bloot en lever nieuwe invalshoeken om het leren tijdens het werk mogelijk te maken.

Mijn kracht:
Is oprechte openheid en nieuwsgierigheid: ontdekken hoe het voor de ander werkt. Veiligheid, transparantie en eerlijkheid staan voor mij altijd bovenaan, waardoor het onbenoemde bespreekbaar wordt.