Loading...
Waardepropositie2018-09-06T13:18:25+00:00

WAARDEPROPOSITIE

Joint Partners in Sales helpt salesorganisaties met transformeren naar een VUCA proof organisatie, waardoor commerciële resultaten verbeteren. Het is in onze visie dat het in deze veranderde wereld van innovaties en digitalisering niet mogelijk is vast te houden aan bestaande proposities en werkwijzen. Organisaties moeten agile zijn en dus mee bewegen om niet ten onder te gaan.

Om dit te bewerkstelligen wordt het nodige gevraagd van uw organisatiestructuur (corporate agility) en management, maar zeker ook van commerciële medewerkers op het gebied van gedrag en mindset. Hierin bieden wij onze kennis en ervaring aan.

Door onze brede expertise kunnen we integraal te werk gaan. Hierbij stellen we altijd de mens centraal, want we geloven dat alleen bevlogen mensen het verschil maken. Zij zijn de stuwkracht voor verandering. Uniek in onze aanpak hierbij is de wetenschappelijk onderbouwde DNA-ontwikkelassessment, waarmee we werknemers en managers kunnen helpen meer inzicht in hun eigen talenten en gedrag te verkrijgen. Met verbeterde prestaties als gevolg.

Joint Partners in Sales is een netwerkorganisatie van zeer ervaren mensen. We zijn praktisch, pragmatisch, verbindend en resultaatgericht!