Loading...
Markt2018-09-04T14:26:27+00:00

MARKT

Sluiten uw verkoopstrategieën nog aan bij de huidige markt? Behalve de grote veranderingen in de markt als effect van technologische mogelijkheden, is er een enorm scala aan communicatiemogelijkheden bijgekomen om uw doelgroep te bereiken. We denken met u mee op de volgende salesgebieden:

STRATEGIE

Strategische verkoopplannen geven altijd ruimte voor verbetering. Of het nu gaat om het stroomlijnen van processen, klantrelaties of uw (online) marketing, wij bekijken met objectieve ogen uw commerciële doelstellingen. In overleg maken we een plan van aanpak om dit verkoopproces te verbeteren. Waar nodig herschrijven we de doelstellingen en bepalen we welke strategie nodig is om deze te bereiken.

LEADGENERATIE & CONVERSIEVERHOGING

Uw klanten zijn uw belangrijkste goed. U kunt er niet genoeg van hebben. Met een goed doordachte leadgeneratie overtuigt u meer potentiële klanten een band met u aan te gaan. Gezamenlijk bepalen we de meest effectieve marketing/salesmix om zo veel mogelijk leads binnen te halen. Dit kan bijvoorbeeld via online marketing, extra salesforce of een call center.

Daarnaast is het van belang om een plan te hebben voor conversieverhoging. Conversie vindt plaats als een potentiële klant overgaat tot actie: aankoop, bestellen van uw brochure of inschrijven voor uw nieuwsbrief. Wij helpen u uw website en uw marketingkanalen hiervoor optimaal in te zetten.