Loading...
Organisatie2018-09-04T14:25:54+00:00

ORGANISATIE

Een frisse blik in de structuur van uw organisatie en de manier waarop uw verkoopprocessen verlopen geeft een boost aan uw commerciële resultaten. Wij helpen processen te optimaliseren en interne structuren te verbeteren. Dit doen we onder meer via:

SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Onder supply chain management, of procesoptimalisatie, verstaan we dat wat nodig is om uw processen efficiënter te laten verlopen. Hiermee kunt u een financieel voordeel behalen en de klanttevredenheid verhogen. We streven naar zo min mogelijke verspillingen, zoals wachttijden en eindvoorraden. Bovendien bekijken we op welke manier het gedrag en de snelheid van uw salesprofessionals nog beter kunnen worden.

CHANGE MANAGEMENT

Veranderingen in de samenleving en in de markt vragen vaak om veranderingen binnen de organisatie. Wat houdt dit in voor de medewerkers en voor de structuur van de organisatie? Hoe zet je verandering in? En hoe zorg je dat mensen hierin meegaan? Wij helpen uw organisatie veranderingen stapsgewijs door te voeren met oog voor de betrokkenen.

INTERIM MANAGEMENT 

Voor het doorvoeren van verbeteringen in uw organisatie kan het nuttig zijn een tijdelijke manager aan te nemen. Wij leveren professionals met grondige kennis en vaardigheden, passend bij de situatie van uw organisatie. Deze professionals kunnen zowel nieuw beleid ontwikkelen als uitzetten en zijn vanwege hun objectiviteit zeer goed in het doorgronden van de bedrijfscultuur. Daarnaast leveren we accountmanagers op interim basis tijdens onderbezetting, zwangerschapsverlof of ter overbrugging van een tijdelijke vacature.